AF

Gisteren niet meer gebreid, maar de poezen helemaal afgemaakt. En ze zijn leuk geworden.

Ik had best weer opgezien tegen de stiksteken, maar het viel nog mee. In 5 uur had ik ze er allemaal opstaan. Dacht nog wel even hoe ik de laatste jaren toch nog heb bij geleerd in het borduren. Eerder deed ik stiksteekjes ook allemaal over maximaal de lengte van een kruisje. Nooit bedacht dat je een stiksteek ook gewoon over meerder hokjes kon maken. Zodat je niet bij de aïda bij een diagonaal steekje 2 omhoog, 1 opzij tussen de bosjes hoeft te steken. Ik weet nog dat ik het heel erg raar vond in de handleiding van de Pooh boekenlegger die ik denk ik ergens in 2001 of 2002 maakte. Ook op borduurgebied is een mens nooit te oud om te leren.

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van Karin

Ja, hier was het ook even glad. Jammer, want ik zou mee naar het bos gaan met de klas van Jeroen... Maar met die gladheid kun je beter niet proberen met een hele klas te gaan wandelen (het bos is op loopafstand, maar de weg erheen was spekglad).
Gelukkig was het aan het eind van de ochtend even gaan dooien - prettig met ophalen. Maar nu ligt er weer zo'n ijslaag...

Facebook-reactieblok