Aan het quilten

Op het moment staat mijn quiltstandaard met daarin de Fris en Fruitig quilt weer beneden. Ik ben er een paar keer mee bezig geweest deze week. En het schiet al lekker op nu. Wanneer ik het blok af heb waaraan ik nu bezig ben, dan hoef ik maar twee zijden met blokken meer te quilten.

fris en fruitig

Even een paar foto's van de quilt zoals hij nu in de standaard zit. Hier staat hij naast de grote tafel in de achterkamer. De dag erop ben ik toch anders gaan zitten, aan de korte kant van de tafel, zodat ik de bak met quiltspulletjes aan de rechterkant naast me heb staan op tafel. 

fris en fruitig

Heerlijk dat er al zoveel blokken zijn gequilt. Komende week ga ik weer lekker verder. 

toyshopwindow

Deze gaat ook lekker vooruit. Ik heb de linkerkant nu ook helemaal op hoogte gewerkt met als gevolg dat ik het onderste blad van het patroon nu helemaal af heb. Iets wat heel fijn is, omdat ik nu niet meer die twee patroonpapieren hoef aan te sluiten op mijn magneet bord. Ik ga nu weer verder aan de rechterkant. 

 

Reacties

afbeelding van nournhpd

このように、ハンギョル - シヒョン - ユン - イノは互いににとって切っても切れない大切な友人だ。 昨日(27日) に放送したMBC「逆賊:民を盗んだ盗賊」(演出:キム・ジンマン、チン・チャンギュ、脚本:ファン・ジニョン) では、ホン・ギルドン(ユン・ギュンサン) とイ・ジョン(キム・ジョンテ) が敵対心を繰り広げる様子が描かれた。 ぼくらの勇気 未満都市 dvd,ぼくらの勇気 未満都市 dvd box,KinKi Kids 嵐,kinki kids 20周年
僕も編集本を見ながら『かっこいい』と感嘆する時があったので。 ◆イ・ジョンソク、‘ぶさいく’も完ぺき消化イ・ジョンソクが最近1年間出演した作品はないが今年の下半期MBCドラマ‘W’でカムバックを控えて確実な興行保証小切手役割をしている。
福家警部補の挨拶 DVD BOX,福家警部補の挨拶 DVD,福家警部補の挨拶 DVD 激安,SMAP  石松 福家警部補 ギドゥンは「今は2022年だ」と答え、ソジュンは驚いた。 8曲目のマイナーシャッフル、Ozの曲ですが ちょっと寂しいげな孤独感があって繰り返すフレーズ耳に残ります。
福家警部補の挨拶 DVD 激安
スンホが参加したOST「愛を言い」は、23日午後8時、各音源サイトを通じて公開される予定である。 「鈴木貴之監督は本来はクールな方らしいですが、今回はスタッフや地元の人にも心配りされて、現場がチームのようないい雰囲気でした。 アメトーーク
盛りすぎなのでは…ちなみに、娘用は…七歳、ということで。 架空とは思えないような緻密な世界設定は、是非一度見てほしい力作である。
福家警部補の挨拶 dvd 아재가 아니고 어제입니다.アジェでなくオジェです。 NGなのはわかっていますが、でも、NHKも再放送、なかなかしてくれないじゃないですか。
山口百恵 夜のヒットスタジオ DVD,山口百恵 夜のヒットスタジオ DVD BOX,夜のヒットスタジオ,秋桜 収録

Facebook-reactieblok