Rustig aan

Deze week is wel een hele rustige week. Niet te veel afspraken en ik ben zelf hier in huis ook nogal rustig. Begin deze week had ik dan ook erge hoofdpijn. Ik was verschrikkelijk gespannen in mijn schouders, waarom? Wie het weet mag het zeggen. Gisteren en vandaag is de hoofdpijn wat minder. Nog niet helemaal weg. Ook vandaag maar een kalm tempo draaien. Straks Justin naar school en dan eerst eens de wasmachine aan. Als die een paar dagen niet draait kom ik wel hopeloos achter.
Ik wil ook nog tenminste 1 bibliotheek boek uitlezen. De tweede red ik sowieso niet, maar die spreekt me ook niet zo heel erg aan. Om daarin nu nog een paar honderd bladzijden verder te lezen. Zou ik eerder wel hebben gedaan. Gewoon omdat je een boek uit hoort te lezen. Dat soort "moet"dingetjes kan ik steeds beter loslaten.
Gisteravond hebben we weer eens een echt lange wandeling gemaakt. Naar Veendam, tot aan de Brink en via het Oosterdiep en Egypteneinde terug naar Muntendam. Al met al waren we zo anderhalf uur onderweg. Het ging lekker twijfelde onderweg wel even of ik het via het Egypteneind zou redden maar dat ging gelukkig prima. Ook later op de avond geen last gehad.
Vanmorgen heb ik direct mijn sportbroekje onder mijn lange broek aan gedaan. Wil ik in de loop van de morgen toch even mijn matje neerlegen om mijn buik en bekken oefeningen te doen. Dat schiet er 's avonds de laatste tijd te vaak bij in.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok