Waterwratjes

Het lezen in groep 3 zit er voor vanmorgen weer op. We gingen nu voor het eerst tot negen uur lezen i.p.v. tot 10 voor negen en daarna nog een spelletje. De laatste minuten kon ik wel merken dat de aandacht verslapte. Het zijn dan ook niet de vlotste lezers in mijn groepje. En als het dan moeizaam gaat is het ook wel zwaar natuurlijk een half uur lang.
Voor we naar school gingen heb ik eerst nog met de huisarts gebeld. Justin heeft al een hele tijd allerlei waterwratjes. In zijn nek diversen bij elkaar. Daar heeft hij de laatste tijd zo aan gekrabt dat het een grote plek is geworden en gisteren na het zwemmen zat er een hele rode plek omheen. Zo dicht bij zijn hoofd was ik daar toch niks gerust op. Morgen om half elf kunnen we bij de dokter terecht. Kijken wat hij ervan zegt. Ik vermoet dat het een paar keer niet zwemmen wordt. Iets wat Justin natuurlijk heel erg vindt
Gistermiddag ben ik lekker bezig geweest met de hortensiaquilt. Twee kanten van de hortensia border zitten er nu aan. Kan ik vandaag de laatste twee kanten doen en dan moet hij even wachten op een achterkant stof zodat ik kan sandwichen. Na het aanzetten van de border heb ik ook nog een stuk gequilt. Dat ging ook weer lekker. Na het nine patch blok heb ik besloten om ook rond de blokken in de sashing te quilten. Kortom aan dat quiltje heb ik nog wel even oefening. En dan moeten de eendjes nog daarna.

Wordpress category: 

Facebook-reactieblok