Roze vest

De camera is weer terecht en verrassing, er zaten weer foto's op die Lisette van zichzelf had gemaakt. Lijkt altijd vreselijk. Valt ook niet mee, bevallig in een camera kijken die jezelf vasthoudt.

Ik kon nu deze foto maken. Het begin van een modelvestje. Zelf vind ik het erg leuk worden. En op pen 5 breit het ook lekker snel. Kun je ook wel nagaan, dit heb ik alleen zaterdag en maandag gebreid.
Justin was vandaag ook al weer voor dag en dauw beneden. In cowboy outfit vandaag. Daar kwam hij gisteravond op eens mee aan, wanneer hij zijn cowboy kledren weer aanmocht. Anders waren ze hem straks te klein. Papa moest alles gisteravond klaar leggen en ik kwam vanmorgen om 10 over 7 beneden en vond al een kleine Billy the kid in de kamer.
Het zwemmen ging gisteren wonderwel. De rij ouders op de bank had echt even het idee van hij gaat echt springen. Bij de derde keer te water stond hij er op de rand echt klaarvoor. Maar nee, hij wilde toch nog even weer de hand van de juf. Volgens hem had hij trouwens door wat er steeds misgaat, hij doet net niet op tijd zijn mond dicht. Vandaar dag hij steeds water in zijn mond krijgt. Vandaag gaan we maar eens snoephappen oefenen

Wordpress category: 

Facebook-reactieblok