Spelen

Sinds gistermiddag ben ik in het bezit van een mini laptop. Waar in nu druk mee bezig ben om alle dingetjes die ik gebruik op de computer weer draaiend te krijgen. Gelukkig is de draait de gewone computer nog wel na de kunstgrepen die Fouchienus laatst heeft toegepast. Kunnen we in alle rust gewoon de dingen over zetten. Op mijn laptop heb in nu mijn mail staan. En blogs lezen etc kan ik nu ook lekker in mijn luie stoel doen. Mijn hele kleingeld spaarpotje is nu wel leeg, maar ik vind het wel heerlijk dat ik niet meer van de overige familieleden afhankelijk ben om op de computer bezig te zijn. 

We waren de laatste tijd vooral opzoek naar een nieuwe desktop. Die is er nu ook dankzij de back to school aanbieding bij de Dixons. Kortom op computer gebied kunnen we nu weer jaren vooruit. 

Eq 5 kan volgens Fouchienus ook op deze laptop wel draaien. Dan ook pc stitch er op en ik ben helemaal klaar. Met de laptop op een schoot tafeltje kan ik ook vanaf te laptop borduren i.p.v. de patronen te printen. 

Wordpress category: 

Reacties