20 uur Too pooped

Heerlijk om aan dit werk te borduren. Er is dan ook al weer 10 bijgekomen. De verleiding is groot om er lekker aan verder te werken, maar dat doe ik toch niet. Vanmiddag nog weer een uurtje tijdens het wachten op Justin. Dan ga ik toch echt weer verder aan Sneeuwwitje. 

005toopooped20uur05012011

Twee bungelende pootjes en een staart zijn er nu bijgekomen. En ik aangezien ik links de rand van het patroonblad nader twijfel ik welke richting ik eerst op ga. Naar boven staat nog op hetzelfde blad, maar dat gedeelte zit nu onder mijn magneetbord gevouwen. Vooral bij de vouw is het dan lastig om die lange lap papier netjes op het magneetbord te houden. 

Another 10 hours of stitching at Too Pooped. I love to stitch this project. It is so much fun and I am tempted to stitch more right away. But no, just one hour this afternoon waiting for Justin and then it is back to Snow White. 

I love the dangling paws an the tail that has appeared. Now I am doubting, will I continue to the left or will I go up first. Both ways give problems holding the pattern on my board. 

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok