Wij zijn weer thuis.

Sinds afgelopen zaterdag zijn we weer thuis in Muntendam, na twee lekker relaxte weken op een boerencamping in Huijbergen, Noord-Brabant. Van slecht weer op vakantie in Nederland dit jaar kunnen wij niet echt meepraten. Alleen de eerste week hebben we 1 dag gehad waarop het in de morgen begon te regenen en het pas tegen de avond droog werd. Voor de rest wel eens een bui, maar met temperaturen rond 20 graden was het prima weer om ook wat te doen. Dat vind ik toch lekkerder dan tegen de 30 graden voor pampus liggen voor de voortent. Een paar hete dagen hebben we wel gehad en Justin heeft zich die dagen prima vermaakt met vriendjes en watergevechten. Wat hebben we voor de rest gedaan? 

Een dagje Antwerpen, dagje Efteling en bezoekjes aan Bergen op Zoom en Roosendaal. Daarnaast nog allerlei wandelingen, de langste hiervan was 4,6 km , maar om op het startpunt hiervan te komen moest je toch zeker wel 500 meter lopen, al met al was dat daarom wel een kleine 6 km. Gelukkig heb ik het prima vol kunnen houden dankzij de wekelijkse wandelingen met mijn vriendin. 

Bij de caravan heb ik ook veel zitten lezen. Van de 10 boeken heb ik er 8 gelezen. Ook wel gehandwerkt hoor. Mild Menagerie was mee, daar heb ik nu in totaal 27 uur aan geborduurd, de eerste poes mist alleen nog oren. 

003mild27uur12082011

Mooi he die blik, en dan moeten de stiksteken nog worden gedaan. Dit werk borduurt erg lekker. Alleen bij de ogen en snuit zijn er veel verschillende kleurtjes die je moet aan en afhechten. Voor de rest kan ik steeds wel vrijveel kruisjes in 1 kleur maken. 

Uit mijn tas met eigenlijke vakantie werkjes heb ik ook nog een borduurtje gemaakt. Een klein pakketje van Jenny Rose wat enkele jaren geleden bij het Kruidvat werd verkocht. Dat zit echter nog in de vakantie plastic tas en ik ben er nog niet achter waar Fouchienus die neer heeft gezet bij het uitladen van de caravan LOL. Daarvan houden jullie de foto dus tegoed. 

De komende drie weken heeft Justin nog vakantie. Lisette van school nog langer. Hoewel ik veel zin heb om met een nieuw quilt project te beginnen wacht ik er denk ik toch nog maar even mee. Eerst wat meer rust om me heen. Kan ik in de tussentijd borduren. 

O, ja, ook mijn breitasje met een paar sokken was mee. Ik heb 1 paar afgemaakt, die moet ook nog op de foto en ik heb ook weer een nieuw paar op de rondbreinaald gezet, uit het 2e Verena sokkenboek. 

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok