Grote update

Druk, druk, druk en toen werd ik vorige week ook nog eens heel erg verkouden. Vandaar dat het even niet lukte om een blogje te schrijven. Denk trouwens dat ik maar meerdere verschillende berichtjes ga maken. Allereerst borduren, want dat heb ik de afgelopen weken het meest gedaan. 

004upandaway21062011

Deze is al een tijdje klaar, lag te wachten op de naam, het gewicht en de geboortedatum natuurlijk. Scarlett Rose werd op 1 juni in Canada geboren. Daarna moest er nog een goede lijst worden gevonden om ook goed te kunnen versturen. En tot slot bleek dat de post in Canada staakte. Ik begon me al ongerust te maken, maar afgelopen vrijdag kreeg ik een berichtje van neef Mark( vader van Scarlett) dat het was aangekomen en dat ze het erg leuk vonden. Het patroontje heet Up and Away en komt uit een oude Cross Stitcher UK.

Straks ga ik ook nog een cadeautje weggeven, deze heb ik de afgelopen week geborduurd en vandaag verwerkt tot een kussentje. 

007toteach18072011

Deze is voor de kleuterjuf van Het Rakkertje. Zij neemt vandaag afscheid omdat ze per 1 september met pensioen gaat. Lisette en Justin hebben beide bij haar in de klas gezeten. Justin zelfs zijn hele kleuterperiode. Wij zijn haar nog altijd dankbaar voor de goede begeleiding die ze Lisette heeft gegeven na het verlies van twee baby broertjes. 

Nadat ik Too Pooped had afgemaakt heb ik een paar uurtjes geborduurd aan Noah's ark. Niet genoeg voor een foto. En het ging ook vreselijk kriebelen om een nieuw werk te beginnen. Laatst had ik gezien dat ik een stuk zwarte axefda had liggen groot genoeg voor Mild Menagerie en bij het nakijken van mijn dozen met bobbins bleek dat ik maar 10 kleurtjes hoefde kopen om deze te maken. Hij ligt hier nu weer bij me op mijn kruk. Geloof zelfs dat ik al toe ben aan de 10 uur foto. Zal ik morgen even maken. Dit was de eerste foto na een paar uurtjes borduren. 

001mild3uur06072011

Na drie uurtjes borduren op 6 juli zie ik nu in de foto naam staan. 

 

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok