Knutselwereld en Dolls House Nederland

Vanmorgen lagen er in de brievenbus weer twee tijdschriften. Heerlijk om tijdens een kopje thee door te bladeren natuurlijk. 

007tijdschriften06072011

De Knutselwereld kende verder niet als eerste heb ik die daarom maar gepakt. In dit blad staan veel leuke zomerse ideexebn. Het leukste vind ik nog wel het bloempotje wat je links boven op de omslag van het blad kunt zien. Bij het plantje zijn kartonnen bloemetjes gestoken met een hartje van een klein lampje. Dat staat natuurlijk heel gezellig op een warme zomeravond, vooral als het al een beetje donker wordt. Een ander leuk artikel gaat over feesttafelversieringen in maritieme sfeer. Helemaal grappig voor een zomers kinderfeest natuurlijk. En de kinderen kunnen zelf lekker mee knutselen. Als je het geven van geld voor een verjaardag ook niet altijd even plezierig vind staat er ook nog een leuk idee in om de bankbiljetten om te toveren tot een steekbloem. 

Speciaal voor de kinderen staat er nog een leuke vissen mobile beschreven. 

Bestel Knutselwereld nu bij Magvilla.nl

Het tweede tijdschrift is de Dolls House Nederland. Voor een poppenhuisliefhebber is dat natuurlijk altijd een heerlijk blad om door te bladeren. Dat heb ik met deze natuurlijk ook meteen gedaan. Eerst even snel kijken wat er allemaal voor moois in staat en daarna weer opnieuw beginnen met lezen. Exe9n ding waarop ik bij deze DHN al direct verliefd werd is de secretaire die staat beschreven. Zo mooi met die gebogen ladefrontjes. Om hieraan te beginnen moet ik wel moet verzamelen hoor. Dan is er een ander artikel wat me qua techniek misschien een stuk beter ligt. Het handwerkalbum van Marianne de Bruijn en Dineke van Tilburg. In mijn Enpeg huis woont een oudere dame. Bij haar kan natuurlijk heel goed zo'n album liggen. Ook de schorten in de eerste techniek, ruitveranderen zijn leuk. 

Voor de man in het poppenhuis staat er ook nog iets leuks beschreven, een gereedschapskist. Met op de uitknippagina's nog een miniatuur beschrijving van een poppenhuis. 

Natuurlijk zijn er ook diverse lekkere leesartikelen. O.a. over Victoriaanse invloeden in Nederland en een artikel over de porceleinfiguurtjes van Veronique Cornish. Mooie vrolijke beeldjes, theepotjes enz. Een groot plezier om de foto's hiervan te bekijken. 

Bestel nu Dolls House Nederland bij Magvilla.nl

Reacties

afbeelding van HenricaMaria

Leuk Dineke, ik lees je altijd, maar reageer eigenlijk nooit. Lekker is dat he? Iets naaien (of andere technieken) en dat het dan ook weer lukt. Hier vlakbij zit een linnenweverij (vlas is de landschapsbloem van Hxe4lsingland)die geweldig mooie stoffen verkoopt ook. Heb mezelf een lap beloofd voor een zomerbroek!

Facebook-reactieblok