St Maarten

The day after.... Justin was al vroeg beneden vanmorgen, toch had hij nog niet bij zijn buit van gisteren gezeten. Lisette was daar altijd wel sterk in.
Fouchienus en Justin hebben eerst hier in de buurt gelopen. Natuurlijk had Justin al de hele middag gevraagd wanneer het nu tijd was om te gaan lopen. Hij zal wel gedacht hebben, het is zo'n donkere dag. Het miezerde ook de hele dag en natuurlijk om twaalf uur regende het harder. Gelukkig was het gisteravond wel droog. Na een stuk lopen hier in de straat werd de tas geleegd en gingen ze door naar Oma. Daar heen ging Lisette ook mee. En ook het arme wichtje kreeg ook nog wel wat snoep.
Ik had deze keer meer kinderen aan de deur dan vorig jaar. Kon ook vrij gemakkelijk, vorig jaar kwam er namelijk helemaal niemand. Nu 5 kinderen. En Justin twee keer. De tweede keer natuurlijk helemaal in een deuk omdat hij mama zo fopte.
Justin had dit jaar een bijtje gemaakt op school daar was hij reuze trots op. Voor al ook omdat hij hem erg netjes had gemaakt vond hij zelf.

Wordpress category: