Uitgepuft

Vandaag is het gelukkig weer een beetje koeler. Het was nog te doen gisteren onder de bomen.

009kaartjegrieks13062006_1  Het is me gelukt om een kaartje te maken. Vandaag heb ik hem verstuurd naar het hoofd van Justin zijn school . Die in het ziekenhuis ligt na een herseninfarct.

Vandaag ben ik verder gegaan met de Egyptian Sampler van TW. Ik was eergisteren op eens even zat van Max en aangezien ik vanmorgen het kaartje even op de foto wilde zetten, heb ik ook gelijk maar weer een foto gemaakt van Max. Max11062006176uur 

Ik heb nu 176 uur aan Max gewerkt. Zo op het plaatje zie je al echt de boeken in de kast achter de kat staan. In het echt is het niet zo duidelijk, dan hebben ze toch duidelijk stiksteken nodig.

Reacties

afbeelding van Willeke

Hoi Dineke,

dat ken ik, dat zoeken, heb me de laatste tijd suf gezocht naar een stofje dat ik vorig jaar (!) al had gekocht om een geborduurd paaskussen mee af te werken. En ik wist zeker dat het op zolder lag want ik had het in mijn handen gehad en opzij gelegd om het te kunnen naaien, en dat had ik dus beter niet kunnen doen want nu het niet meer op zijn oorspronkelijke plek lag kon ik het dus niet meer vinden... gelukkig vond ik het nog op tijd, ik had de hele tijd naar een wit zakje lopen zoeken terwijl het bruine zakje waar het in zat me bijna beet! En paaszaterdag heb ik het kussen afgenaaid!!!

groetjes, Willeke

Facebook-reactieblok