Sokken

Tijdens het kijken naar de Olympische sporten zit ik of te breien of te borduren. Vanmorgen heb ik weer een paar sokken afgekregen. Een paar maat 29 uit een restant Meilenweit van Lana Grossa.

022meilenweit17022010

Lisette kan ze nu mooi donderdag meenemen naar haar werk. Haar bazin heeft een zoontje die ze hopelijk aanpast. Inmiddels heb ik vanmorgen weer een nieuw paar voor oma op de pennen gezet. Ze was blij met het paar wat ze afgelopen zondag al kreeg voor haar verjaardag. De kindersokjes heb ik 1 voor 1 gebreid, anders moest ik bolletjes gaan winden. De sokken voor oma brei ik weer twee tegelijk. Het was weer even worstelen de eerste paar toeren om te zorgen dat ik de opzet rondes niet draaide, maar na een paar toeren gaat het weer vlotjes.

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van DIANA FEIT

DIANA FEIT (niet gecontroleerd)

Your lens quilt is amazing. Such attention to detail was rewarded. What a beautiful thing you have made ! Thank you for making some translation for us from Dutch to English. It is very thoughtful. So much work to make us, who have no Dutch, comfortable on your blog.

afbeelding van kitty

kitty (niet gecontroleerd)

Oh Dineke, wat is de lensquilt mooi!!! Als mijn man hem ziet, moet ik meteen beginnen! Maar eerst moet ik voor mijn dochters aan de slag. het patroon voor de quilt van mijn logheb al binen uit Amerika. Tip: ik koop veel Kaffe Fasset stofjes in Amerika, stuk goedkoper!

Facebook-reactieblok