Gewoon dagje

Justin blijft vandaag weer over op school, Lisette heeft weer eens een dag vrij van school en dan in de rest van de week projectdagen waarbij ze verschillende bedrijven gaan bezoeken. Daar moet dan een verslag van geschreven worden.
Het zwemmen van Justin ging gisteren weer een stukje beter. Ze moesten nu voorin het diepe zwemmen. Justin dreef een beetje weg van de kant. Simpel op te lossen wanneer hij zou beginnen met zwemmen, maar in eerste instantie koos hij voor luid liggen mopperen in het water omdat hij bij de te waterlating met zijn hoofd onder water ging. Echt het zwemmen met zijn armen moeten we duidelijk nog goed gaan oefenen. Hij staat nu zo ongeveer recht op in het water te zwemmen. Komt daarom ook niet vlot vooruit.
Gelukkig gaat hij op school goed. Hij kreeg weer een nieuw boekje mee. Die werd tussendemiddag gelijk gelezen en daarna ging hij weer de verhalen luisteren op cassettebandje. Lisette haar oude recordertje doet weer goed dienst. Na schooltijd heeft hij gisteren het werkboekje bij de rode woordtjes helemaal gemaakt. Daar waren we de afgelopen weken niet aan toe gekomen. Nu met het volgende werkboekje weer thuis zijn we weer lekker bij. Kunnen we ook de volgende dingen weer maken.

Wordpress category: