Feest

Vandaag de 23ste november. De verjaardag van mijn oudste. Een grote meid van 14 is het nu. Volop in de puberteit, dus als ouders houden we constant ons hart vast.
Haar cadeautjes nam ze vanmorgen met een welgemeend Vet! in ontvangst. Het grote cadeau moet nog komen, daar had Fouchienus een tegoedbon van gemaakt. We moeten eerst nog bezig op haar slaapkamer, dus een bedbank zou nu even enorm in de weg staan. Als cadeautjes had ze nu een Diddl wekkertje, pen en een Sims spel voor op de Playstation. Vandaag komen opa en verschillende oma's. De rest van de visite komt in het weekend.
Gistermiddag heb ik eerst nog taart gehaald, ben ik toch nog wat vergeten. Chips voor de kinderen. Moet dat vanmiddag nog maar even.
Vanmorgen wel weer lekker gezwommen. De weegschaal gaat ook nog steeds de goede kant op, ik ga heel erg mijn best doen om ook met de verjaardag niet te veel te snoepen. Wordt trouwens wel moeilijk. Ik heb zopas een appel/kaneelbrood in de machine gedaan. En het ruikt toch al lekker in de keuken.

Wordpress category: