Ik ben wel bezig hoor.

Ja, ik ben wel bezig, maar het bloggen....? De kippenblokken zitten al een tijdje aan elkaar. Daar moet alleen nog een rand van groene stof omheen. Dan kan er gedubbeld worden.

 latten

Voor ik kan dubbelen wil ik echter een paar hulpmiddelen erbij hebben en dat bleef er maar bij om die te kopen. Hier liggen ze op tafel, gisteren bij de Praxis gehaald, twee geschaafde rechte latten van 2,10 m'. Ik heb net de hoekjes een beetje bij geschuurd en de latten voorzien van maatlinten. 

latten 2,10

Nu kunnen ze mooi drogen tot ik ze ga gebruiken voor het dubbelen van de kippenquilt. En voor de diverse andere tops die ik hier heb liggen ben ik ook deze langere latten wel nodig. Iets anders waar ik aan heb gedacht toen we toch speciaal hiervoor naar de bouwmarkt reden zijn van die mondkapjes. Laatst heb ik weer wat witte stof gekocht, verf is in huis, nu kan ik met mondkapje voor de poederverf gebruiken. Ook aan afdekplastic is gedacht. Dus zodra ik zin heb om stof te verven, kan het ook. 

reigina marie

Op de beurs in Zwolle heb ik in februari drie soorten garen gekocht voor fijne shawls. Hier was ik in de dagen voor Lisette haar ziekenhuis opname mee begonnen, de Regina Marie shawl. Een heel gepriegel met dit dunne garen, maar wel leuk om regelmatig een stukje aan te werken. Naast deze shawl heb ik in de afgelopen tijd ook nog een andere gemaakt. De Saroyan shawl. 

begin saroyan

Hier het begin van de shawl. 

saroyan af

En hier is de shawl af en opgespannen. De speelblokken heb ik hier speciaal voor gehaald. Ik weet dat er op zolder nog van die blokken moeten zijn van Justin, maar waar? Nu weet ik waar deze liggen en kan ik ze gewoon voor mijn projecten gebruiken. Dit model shawl vind ik toch fijner dragen dan de meer driehoekige shawls. Ik denk dat ik hier nog wel meer van ga maken. 

 

Facebook-reactieblok