Venetië jurk

Zo is het opeens weer druk met blogjes deze maand. Ik merk dat het me toch helpt, als een stok achter de deur om blogjes te schrijven over mijn diverse projecten. Plus ik mis het toch wel wanneer ikzelf niet terug kan kijken naar dingen die ik gemaakt heb. Dat vond en vind ik altijd toch handig met mijn blog. Nu heb ik dit voorjaar dingen gemaakt waar ik geen foto's van heb en waarvan ik ook niet meer weet wanneer ik ze precies heb gemaakt. 

Alhoewel het mooi weer is en ik aan het begin van de middag ook een tijdje buiten heb gezeten te lezen ben ik tegen half drie toch naar binnen gegaan. Ik had vanmorgen al wat genaaid aan de jurk die ik vorige week had geknipt. En ik had zin om verder te gaan. Na het naaien van de schouders en de zijnaden merkte ik bij het passen dat ik de armsgaten toch iets moest aanpassen. Dat heb ik vanmiddag gedaan en ook de mouwtjes heb ik ingezet. 

venetie voor

Bij het passen zat de jurk nu goed. Morgen verder, want Guus zat heel erg op de overloop te miauwen. Hij voelde zich alleen. Daarom ben ik met hem naar beneden gegaan. Op de grote tafel heb ik de zoom afgetekend volgens patroon. Hier hangt Venetie op de pop, met nog een losse zoom. Inmiddels is die afgespeld. 

venetie achter

Ook nog een foto van de achterkant van de jurk. Ik vind het zo'n leuk stofje. Nu maar hopen dat we nog een mooie dag krijgen. 

Facebook-reactieblok