Fris buiten

Half maart en koud dat het nu weer is. Voor het eerst deze winter is het nu ook druk in de tuin met koolmeesjes. Die krijgen het nu volgens mij steeds moeilijker. Ze zitten nu ook veel meer bij het voer wat er hangt.
Gistermiddag op verjaardagsvisite en zaterdag middag hebben we verschillende spelletjes gespeeld samen. Wat best moeilijk is, Lisette snapt namelijk niet waarom we Justin soms een beetje helpen om hem te behoeden voor erg grote fouten. Later ben ik nog maar even apart met Lisette Mastermind gaan doen. Niet direct een win/verlies spel. Toch even samen bezig. Erg hoor dat ze allebei nog zo slecht met het verliezen van een spelletje om kunnen gaan. Bij Lisette is het vooral erg wanneer ook Justin mee doet.
Zo tussen de bedrijven door heb ik het weekend nog wel het vest afgebreid. Gisteravond heb ik aan 1 mouw nog de rouche gezet. Vandaag de ander mouw en dan moed ik rondom de panden nog. Iets waar ik tegenop zie. Erg verleidelijk dus om maar gewoon te gaan borduren. Maar dat doe ik pas nadat ik heb gebreid hoor. Dit weekend wil ik toch het vest weg kunnen brengen. Straks moet ik ook de RR klaarmaken om te versturen.
Afgelopen weekend kregen we ook nog goed nieuws. Fouchienus zag op Funda staan dat onze buren het huis hebben verkocht. Yes!!! mijn naai/knutsel kamer komt nu echt weer dichterbij. Zodra de buren weg zijn krijgen wij er nog een kamer bij waar zij tot nu toe het vrucht gebruik van hadden.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok