Spelen

Beide kinderen hebben zich gistermiddag prima vermaakt. Lisette kwam voor het eerst sinds maanden weer met Suzanne hier naar huis. De meiden hebben hier gegeten en zijn daarna weer weg gegaan. Ondertussen zat Justin voor het raam uit te kijken of Ray er al aan kwam. Dat was ook eeuwen geleden dat Justin een vriendje had te spelen. Eigenlijk sinds hij in groep 3 zit niet meer. Wanneer hij uit school komt is hij volgens mij blij dat hij even niets aan zijn hoofd heeft. Gewoon even lekker zelf spelen. Plus natuurlijk dat hij het nog altijd eng vindt om naar iemand anders toe te gaan. Het hier samen spelen vond hij wel weer erg leuk. En voor komende woensdag hebben we afgesproken dat Justin bij Ray gaat spelen. Kan ik gewoon even ook bij Froukje blijven, Justin moet toch een keer over die angst heen.
Gisteravond heeft hij me nog even laten zien hoe je de Dukes of Hazzard moest spelen op de playstation. Ik ben daar in wel zo slecht. Ook natuurlijk gewoon omdat ik me tijd er niet voor gun. Justin vond het wel even weer heel geweldig om zijn moeder dit te leren. En zijn moeder staat dan echt versteld hoe dat kereltje zich met zo'n spel weet te redden.
Met het vest ben ik nu bijna aan de tweede mouwkop toe. Dat moet ik vandaag gaan redden.
Ik ben na een tijdje breien gisteren weer verder gegaan met de eenhoorn.

Na de foto heb ik ook gisteravond nog een tijdje door geborduurd. Het gaat nu weer lekker. Alleen rondom de bovenste boog komen nu nog wat confetti steken. Voor de rest zijn het nu wel steeds blokjes met kleur die ik in kan vullen. Niet te veel aan een afhechten na 2 of drie steekjes meer.

Wordpress category: 

Facebook-reactieblok