even tijd maken

Een nieuw logje schoot er de laatste dagen een beetje bij in. Ik kan niet eens zeggen dat ik het extra druk had. Alles gewoon zijn gangetje.
Ik ben bezig met de laatste mouw van het vest. Daarna moet ik het inelkaar zetten en dan moet er nog een rand rondom gebreid worden. Waarbij ik in de eerste naald steeds 3 steken uit 1 moet breien. Ik heb echter geen goede rondbreinaald dus ben nog steeds aan het bedenken hoe ik het voorelkaar ga krijgen. Denk eigenlijk dat ik bij de zijnaden ook een naadje maak in de rand.
Gisteren heb ik voor het eerst sinds een paar weken weer langer geborduurd. Een uurtje of drie aan de lucht van de eenhoorn. Gaat op zich wel lekker. Ook lekker is dat het rare dove gevoel uit mijn rechterpink en ringvinger ook weer een stuk minder is. Geen idee wat daar de oorzaak van was, misschien de borduurhouding, vooral als ik vrij veel borduur op een dag. Wanneer ik overdag tijdens het rusten borduur kom ik toch al snel op anderhalf uur. 's Avonds vanaf een uur of 7 tot half elf dan komen er toch nog weer een uur of 3 zo bij. Moet ik voorlopig denk ik maar even niet doen. Vooral niet heel lang achter elkaar.
Straks ga ik even de droger leegpakken en wat strijkgoed direct weg werken. In de droger zitten ook mijn rode lapjes, die ik op de beurs heb gekocht. Als die straks kant en klaar gestreken liggen gaat het erg verleidelijk worden om daarin te snijden en naaien.

Wordpress category: 

Facebook-reactieblok