Wat ik nu vindt?

Op de een of andere manier had ik gisteren niet meer op zolder gezocht naar de achterkant stof die ik eventueel voor de hortensia's in gedachten had. Zopas las ik de reactie van Inge van gisteren en bent eerst maar eens op zolder gegaan. Gelukkig liep ik zo op de IKEA doos waar ik jaren terug allerlei lappen stof in had gedaan af. Ook de lap die ik in gedachten had zat er in.
Ik verwachtte deze stof, hopelijk een meter of 2 van 1,50 breed.

Bij het opruimen van mijn moeders spullen, na haar overlijden in 1995 had ik deze stof van mijn vader gekregen, omdat ik regelmatig naaide. Voor ooit was dat op zolder terecht gekomen. Dat schoot mij laatst te binnen. Dat die stof wel mooi zou zijn achter een quilt, ook als herinnering.
Weer van de zolder op de slaapkamer vouwde ik de stof uit en stond zo ongeveer te janken. Wat wat was de verrassing van die opgevouwen lap?

Nou, dit. Het was niet 1 lap, maar 2, de tweede een op de stof gedrukte patchwork. En het zijn 2 lappen van 2.40 breed en met een lengte van meer dan 4 meter! Daar is dus zeker wel een stuk bij voor de achterkant van de hortensia's. Wat ik met de rest ga doen ga ik nog even over denken. Daar komt vast wel een goede bestemming voor.

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van Diny Franken.

Diny Franken. (niet gecontroleerd)

Dineke, dat is mooie stof voor je hortensiaquilt! Lekker thuisblijven en je hoeft geen nieuwe te kopen. Succes met het afmaken!
Diny Franken. :D

Facebook-reactieblok