Top af

Met het doktersbezoek van gistermorgen kwam ik er niet meer toe om gisteren nog een log te plaatsten. Ik had Justin ook beloofd dat hij 's morgens achter de computer mocht.
Bij de dokter ging het trouwens prima. Justin kon natuurlijk geen geluid geven. Ook al niet omdat eerst in de wachtkamer een vreemde mevrouw tegen hem begon te praten over zijn mooie trui. Even later kwam er een volgende binnen, die ook over de motortrui begon. En tot overmaat van ramp begon ook nog de dokter te vragen naar zijn trui.
De diagnose kwam neer op, de waterwratjes dat is een virus, doordat Justin heeft gekrabt, is er bloedcontact geweest en is zijn lichaam nu heel actief anti-stoffen aan het maken. Als het goed is moet de plek verdwijnen en ook de rest van de wratjes. We hebben nog zalf gekregen om op de plek te smeren. Ik heb nog even gevraagd of het zwemmen ook kwaad kon. Helaas voor Justin was zwemmen geen probleem. Het is zo'n wijdverspreid virus. Volgens mij heeft ook Justin dat in het zwembad opgelopen.

Gisteren had ik een foto gemaakt van de top van de hortensia quilt die ik dinsdag af heb gemaakt.

Nu een achterkant stof. Met een beetje mazzel heb ik hier thuis nog een stuk gebloemde katoen wat mijn moeder jaren geleden heeft besteld bij de Margriet. Dat moet op zolder zijn. Alleen natuurlijk de grote vraag, waar op zolder. Ik heb het de afgelopen jaren diverse keren in handen gehad, maar Fouchienus heeft ook diverse keren opgeruimd Daar moet ik straks maar eens naar kijken.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok