borduurfoto's

Vanmorgen eindelijk een foto gemaakt van de Egyptian Sampler. De laatste steekjes had ik daar afgelopen dinsdag al opgezet, maar ik kon de camera niet vinden. Die bleek Lisette in haar zak te hebben. Van nu af gaat die camera maar in de kast.

Het hele plaatje van de farao is nu ook klaar. Inclusief de stiksteekjes. Ik moet alleen de stiksteken in het randje nog doen. En dan volgende keer verder met de grote rand rondom. Iets waar ik niet echt naar uitkijk.
Afgelopen dinsdag ben ik weer verder gegaan met Sail 2000. Eerst daarin ook de stiksteken in het schip weer aangepakt. Daar was ik gistermorgen mee klaar. Het eind van dit project komt toch wel een beetje in zicht.
Vorige week ben ik ook begonnen aan een kleedje voor in een van de poppenhuizen. In de afgelopen week heb ik toch wel wat vorderingen gemaakt. Even showen dus.
Het borduren valt mij honderd procent mee. Ga zelfs denken over een gewoon groot patroon zo over 1 borduren. Voorlopig borduur ik op mijn gewone manier. Wel van voor naar achter insteken en dan later weer van achter naar voor, maar er verdwijnt niets tussen de draadjes. Dit bevalt me veel beter dan de kruisjes direct afwerken en dan steeds de steekjes aan de achterkant dan weer verticaal daanrna horizontaal. Werd ik helemaal zenuwachtig van.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok