Rustig aan

Zo'n weekend met hier nog visite en daarnaast ook nog de volgende dag een visite afleggen. Gaat me toch niet goed af. Ik kan nu wel mijn bekken vernemen. Vandaag ga ik maar even niet achter de naaimachine. Dat is te veel rechtop voor vandaag. Aangezien Justin ook vanmiddag nog moet zwemmen. Whaa die houten bank bij het zwembad is pas echt erg om een half uur op te zitten.
Ik zou vandaag zelfs een DVDtje kunnen kijken. Sinds zaterdag hebben we nl. weer een DVD speler, wat heet, het is zelfs een recorder. Om te testen heeft Fouchienus gisteravond Charlies Angels opgenomen. Kan hij morgen ook met CSI Miami doen. Dan heb ik een OR vergadering. Zaterdagmiddag waren we in Veendam even aan het kijken. Aangezien de boxjes nog niet stuk waren wilden we een losse radio/versterker en een losse DVD speler. Die beide waren niet extreem duur, maar er bleek nog iets bij tussen te moeten wat dan wel weer 300 euro kostte omdat anders onze boxen niet werkten. Na allerlei overleg is Fouchienus zaterdag middag half vier nog bij de dorpswitgoed winkel gaan kijken. En kwam hij terug met hij heeft een hele set voor 399, maar ook een Philips set met DVD recorder voor 449. Is hij om een dikke 4 uur nog terug gegaan om het te halen. I.p.v. de boel klaar te zetten voor de verjaarsvisite stond het hier om 5 uur vol met dozen, boxen etc. Tegen zessen was het meeste geinstalleerd en zat Justin voor Bugs bunny filmpjes. Die had hij echt wel gemist het laatste half jaar.
Nu heb ik dan ook weer goed radio geluid in de kamer. Heerlijk. De radio heb ik toch de hele dag aan. En zenders die steeds wegvallen of beginnen te kraken dat is dan echt erg.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok