Feest

Vandaag een feestje, aangezien Fouchienus zijn 44ste verjaardag viert. Zo zwart op wit lijkt dat toch al een hele leeftijd hoor. Ik zei deze week al gelukkig worden we beiden ouder. Dan is het toch minder erg.
Straks nog even afwassen en dan eerst de broodmachine aan zetten. Gisteren wilde ik ook een broodje bakken maar dat mislukte helaas. Hadden we op de woensdag middag geen lekker broodje. Ik was nl. vergeten gist in de machine te doen. Tja, dat krijg je als ze tegen me beginnen te praten terwijl ik bezig ben de ingredienten in de machine te doen.
Afgelopen dinsdag ben ik eindelijk weer met iets voor de poppenhuizen begonnen. Een Art Deco vloerkleed borduren. Dat kan mooi in afwachting van de verhuizing van het huis naar boven. Het huis hier beneden moet nodig opgeruimd worden, maar ik heb nu eigenlijk even geen plek om eventuele dozen met meubeltjes e.d. neer te zetten. Kan ik straks beter in een keer doen heb ik bedacht. Gistermiddag heb ik het borduren aan het vloerkleed afgewisseld met het in elkaar zetten van de blokken voor de quilt van Lisette. Ik had gistermorgen de kleine blokken uitgelegd op het bed. Daarna systematisch in elkaar zetten. Betrapte me weer op de neiging alvast de onderste rij helemaal te doen, i.p.v steeds stap voor stap te werken. Dat laatste is gewoon met strijken etc veel handiger.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok