Hobby kamer

Zo pas eindelijk even twee foto's gemaakt om het hobbykamer/ buren verhaal wat toe te lichten. Meer foto's lukte even niet, de batterijen waren op.

Dit is een foto van de voorkant van ons huis. Het rechter, lage gedeelte is ons huis. Het hoge middengedeelte en de wat je ziet aan de linkerkant is het huis van onze buren en dit was tot 1991 het Gemeentehuis van Muntendam. Bij ons huis zie je boven 3 ramen. De twee rechts zijn van Lisette haar kamer. Het linker raam is van mijn toekomstige hobbykamer. Zolang deze buren er nog wonen hadden zij van deze kamer het vruchtgebruik. Er zit nu een deur naar de vergaderruimte ernaast. Die moet dicht en dan naar onze overloop moet de doorgang weer open. Toen ik het huis kocht samen met Lisette heb ik nooit veel verder over deze rare situatie gedacht en heb het zo geaccepteerd. Terwijl het natuurlijk van de zotte was, gezien de riante ruimte die in het naastgelegen pand aanwezig is. Vooral met beide kinderen groeien wij hier de laatste jaren een beetje uit ons jasje. Gelukkig gaat het nu waarschijnlijk vlot.

Wanneer je de oprit oploopt naar achteren is dit onze tuin. Nu nog erg in winterstaat trouwens. Het lage gedeelte links is onze keuken. In het gedeelte van het gebouw met de oranje/gele gordijntjes was tot een maandje geleden de peuterspeelzaal gehuisvest. Wij zijn heel benieuwd hoe in de toekomst het geheel verbouwd gaat worden tot een Thomashuis.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok