Goede Vrijdag

Goede Vrijdag vandaag. De kinderen zijn vrij, Fouchienus moet gewoon werken. Ik heb wel een kwartiertje langer in bed gelegen dan normaal, aangezien Justin al naar beneden ging. 6 jaar is nog steeds geen uitslaap leeftijd.
Straks even stofzuigen en dan ga ik er maar een lekker rustig dagje van maken. Moet nog een bibliotheek boek uitlezen aangezien die vanmiddag weer naar de bibliotheek moet. Daar bij wil ik ook de laatste twee uur borduren aan de Wildlife Refuge nog afmaken vandaag. En als het even kan de quilt blokken van Lisette uitleggen. Ha, niet echt heel rustig dus. Als je het zo leest. Ik probeer gewoon en wat niet lukt vandaag, dat komt morgen wel.
Ondertussen kan ik dan gaan bedenken wat we eigenlijk met de Pasen gaan doen/eten enz. Heb ik me helemaal nog niet mee bezig gehouden. Denk dat we maar een gourmet schotel o.i.d. meenemen voor 1 van beide dagen. Lekkere broodjes voor de lunch en dan kan het wel weer. Eieren moeten er denk ik nog wel komen. Die horen er natuurlijk wel een beetje bij.

Wordpress category: 

Facebook-reactieblok