Water

Gingen wij afgelopen vrijdag naar de Bart Smit om Justin zijn lego basketbal doosje te kopen. Het was hem deze week gelukt om zelf in het zwembad te springen. Waren alle dozen die er een paar weken geleden nog stonden weg. We zijn nog bij Blokker en de Speelboom wezen kijken maar ook geen basketbalspelers meer. Gelukkig had Justin allang een Bionicle op het ook. Daar is hij dus het grootste deel van de vrijdagmiddag verder meebezig geweest om hem in elkaar te zetten. Met een leeftijds indicatie van 8 jaar en ouder was het voor een jongetje van zes een hele klus, maar het lukte wel.
Naast het borduren van het beertje voor de RR ben ik ook vrijdagavond weer begonnen aan een WIP uit mijn rotatie. De Egyptian Sampler van Teresa Wentzler. Bij lamplicht kan ik de symbolen van het beertje in het tijdschrift nl. niet goed zien. Vooral de symbolen achter de stiksteekjes niet. Aan de sampler heb ik nu ook weer 3 uur gewerkt. Dat gaat niet vlot, maar het resultaat wordt wel heel mooi. Dit project is trouwens wel iets waar ik absoluut andere werken naast moet hebben. Zo 10 uur achtereen aan een TW werken lukt me wel, maar langer, daar moet ik absoluut niet aan denken.
Straks ga ik me even lekker douchen. We hebben gisteren een nieuwe kraan en douchekop gehaald. De oude kraan lekte al tijden en de douchekop gaf meer water door allerlei kieren dan door de eigenlijke sproeigaten. We hebben nu ook een thermostaat kraan, met de nieuwe ketel kan dat ook eindelijk. Heerlijk.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok