Eénhoorn af

Nog vrij vroeg op de middag was de eenhoorn gisteren af.

Zo'n groot werk wat af is, het is toch altijd een beetje dubbel. Aan de ene kant blij dat het klaar is, maar ook een beetje jammer om afscheid van een project te nemen. In totaal heb ik er 261 uur aangewerkt. En na de leeuwen voor Justin was dit het tweede werk in dik 1 jaar waar ik bijna constant aan heb gewerkt. Voorlopig ga ik echt geen projecten weer doen die zo groot zijn en eigenlijk zo snel mogelijk af moeten. Help me daar alsjeblieft aan herinneren.
Ik ken mezelf veel te goed namelijk als er iets leuks voorbij komt, zwicht ik zo weer.
Lisette had gisteren een paardrij wedstrijd. Van de 12 deelnemers was ze nr. 4 geworden. En ze heeft ook weer een promotiepunt behaald. De volgende wedstrijd mag ze daarom weer een klasse hoger starten, F9 wordt het dan. De winnaar maar 4 punten meer dan Lisette en met 1 keer een 4 voor in de verkeerde galop rijden had ze gemakkelijk nog hoger kunnen scoren. Tja, that's life.
Ik begreep dat het hobbykamer verhaal nog al verwarrend is. Klinkt ook gek, een kamer erbij als je buren verhuizen, helemaal als je een normale rijtjeswoning in gedachten hebt.
Maar, wij wonen in wat vroeger het Gemeentehuis van Muntendam was. Het gedeelte wat wij in 1994 hebben gekocht was de voormalige concierge woning. Ik was toen nog alleen met Lisette, dus 3 slaapkamers was zat genoeg. De vierde slaapkamer werd gebruikt als keuken tijdens vergaderingen van de gemeenteraad etc. In het koopcontract stond dat de verkoper die kamer nog steeds kon gebruiken zolang zij het huis bewoonden. Toen maakte mij dat niet zoveel uit, maar naarmate de familie hier uitbreidde hadden we wel zoiets van die extra kamer zou lekker zijn. Dat wordt straks dus een kwestie van op onze overloop een deur weer open maken en de doorgang naar de andere kant dichtmaken.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok