Van alles

Zo, dat waren weer een serie drukke dagen op rij. Op donderdag een intake gesprek met iemand van jeugdzorg. Vrijdag weer allerlei toestanden met Lisette.

Zaterdag zomermarkt hier in het dorp. Daar zijn we al vrij vroeg op de dag heen gegaan. Dat in verband met de warmte. We zaten ook al vroeg aan ons broodje, zo rond half twaalf. Kreeg Justin vorig jaar zijn broodje shoarma niet helemaal op, dit jaar lukte dat wel. Op de markt o.a. een voetbalshirt voor Justin gekocht. Kan hij ook morgen mooi aan krijgen voor op de foto. We kwamen ook het volgende Pinkeltje boek in de serie tegen. Kunnen we weer even vooruit met voorlezen 's avonds. Nog even en Justin kan ze zelf lezen. Hij was afgelopen week al bezig in een bibliotheek boek AVI 3 van 108 blz. Hij vindt wel dat wij gepast ontzag moeten tonen bij het lezen van zo'n dik boek.

Lisette heeft een groot deel van het weekend doorgebracht op de kermis. In de botsauto's. Zaterdagmiddag had ze nog weer 3 euro gekregen voor het zwembad. En gisteren was ze boos dat ze niet weer naar het zwembad kon. Logisch toch, wanneer je eerst al je geld uitgeeft aan muntjes voor de kermis.

Gistermiddag heb ik zelf in de tuin zitten quilten en later naar het voetbal gekeken. Fouchienus zette eerst in de tuin de radio erbij aan, maar van het commentaar van Jack van Gelder werd ik zo gestresst, dan kun je beter binnen bij de TV gaan zitten.

Ik heb nu van de quilt alle blokken af. Gisteravond ben ik begonnen met het quilten van de rand. Ik had met behulp van een sjabloon het motief op de stof gezet, maar kon het later gisteravond niet zo goed meer zien. Ben ik maar gewoon Frost gaan kijken. Straks kijken of het beter te zien is overdag.

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van bouwina

bouwina (niet gecontroleerd)

Geef Justin een dikke knuffel van mij, omdat hij het zo goed doet met zwemmen. Super. Het komt helemaal goed.

Ps. Onze dochter gaat zondag naar Frankrijk, met Ruth en haar vader en moeder. Leuk he. ;)

Facebook-reactieblok