Een heel programma

Vanavond komt Papa om te kijken naar de electriciteit voor in de hobby kamer. Dat is dan weer een stapje verder. In de loop van de dag wil ik alvast de kast schoonmaken en daar diverse spullen in opruimen. Dat zal hier beneden een beetje ruimte geven. Gisteravond ben ik al begonnen met de laden kastjes hier naast de computer. Daar had zich toch een berg spullen op verzameld. En er was me een hoop achter gevallen. O.a. een heleboel mapjes met foto's. Ik moet ook echt nodig weer foto's inplakken. Ik geloof dat ik heb geplakt tot en met zomer 2001. Dat zijn dus heel wat jaren. Het gekke is ik heb het gevoel dat ik dat inplakken ook nog maar net heb gedaan in een marathon sessie. Voor mijn gevoel was het nog steeds aardig bij. Na 4 jaar alweer dus niet....

Voor ik de doos met foto's boven in de kast zet zal ik de mapjes er maar op volgorde in doen. Dat scheelt al weer bij het inplakken straks.

Gistermiddag kwam de buurvrouw post brengen wat in haar bus zat. Het bleek een kaartje van de Quiltgroep De lappenkrans te zijn. Met de data voor de bijeenkomsten het komende jaar. Daar heb ik toch wel zin in. De online groepen zijn heel erg leuk. Maar gewoon bij elkaar zitten praten vond ik bij de lessen in 2004 toch ook heel leuk. En ik denk dat ik daar bij deze groep ook veel lol in zal hebben. Ze gaan gezamelijk ook naar de regiodag van het Gilde, daar wil ik ook graag heen. Met een bekend groepje is dan wel zo gezellig natuurlijk. Vooral voor zo'n held als ik.

Nu straks op de computer eerst maar eens wat rekeningen betalen. Er liggen hier nog wat kleine dingetjes, met alles automatisch vergeet je dat toch sneller is mijn ervaring.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok