Pinksteren

Het Pinksterweekend ligt ook weer achter ons. Dagen waarin ik het vrij rustigaan heb gedaan, ik had nog al wat last van mijn linkerbeen. Gelijk wel echt een stimulans om meer mijn oefeningen te doen. Tijdens de rusttijden heb ik vrij veel geborduurd.

008voetbal02062006 Deze boekenlegger heb ik gemaakt voor de zoon van mijn vriendin. De motiefjes stonden in de nieuwste Cross Stitcher. De kleuren van de voetballer heb ik aangepast naar de kleuren van de plaatstelijke voetbalclub, alhoewel dat voor diverse teams nogal kan verschillen. Ze spelen in ieder geval in zwart wit. De schoenen heb ik oranje gemaakt. Aangezien Remy pas zulke nieuwe schoenen heeft gekregen.

Ondertussen ben ik ook bezig met Max. Daar was ik zo lekker me bezig dat ik geen zin had om na 10 uur te stoppen. Mijn 10 uur rotatie verandert dus in een zo lang als ik zin heb rotatie.

Max06062006165uur

Sinds de vorige foto is het lekker op geschoten, aan de linkerkant heb ik gewerkt tot de lamp klaar was en rechts ben ik daarna verder gegaan met de lucht en nu de kast.

Zo tussendoor ben ik ook nog verder gegaan met mijn quiltwerkje. Nog 1 blok moet ik daar van quilten en dan bezig met de rand. Deze week moet ik daarmee gaan puzzelen om het uitgezochtte patroon op de stof te krijgen. Een wit potlood heb ik daarvoor, maar het wordt nog even kijken hoe het patroon mooi aan gaat sluiten. Zal uiteindelijk wel lukken, dat is steeds het geval en dan hoef ik er voor een volgend patroon niet zo tegenop zien.

Fouchienus is de afgelopen druk bezig geweest in mijn kamertje. Het keukenblok ligt er helemaal uit. De afvoer bij Lisette is opnieuw aangesloten en ook de schrootjes aan de muur zijn vervangen, zodat er nu geen schroten met gaten meer inzitten. Deze week willen we proberen om Justin zijn grote kast eerst te verplaatsten. Dan wordt Justin zijn kamer wat ruimer en kunnen we de kast en commode fotograferen om op marktplaats te zetten.

Gistermiddag zijn we nog even naar de Intratuin gereden. 1 van de grote fuchsia's had de winter niet overleefd. De andere bloemen doen met al die kou nog niet echt veel. Wat nieuwe bloemen moesten er wel komen. Ik heb nu eindelijk wat rozen. Mini struikjes voor in de grote bloem bak en ook een miniroos op stam achter in een pot. Zelf heb ik nog een paar tuinhandschoenen meegenomen. Ik moet nog heel wat Euphorbia toestanden uit trekken en ik wil geen spinters weer zo als laatst.

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok