Waar ben ik mee bezig

Op het moment ben ik met veel verschillende dingen bezig, met als gevolg dat ik de afgelopen 14 dagen niet echt een foto van iets kon maken. Maar niet bloggen wordt dan ook zo saai. Het eerste waar ik mee bezig ben is een vest. Een paar winters geleden liep ik er ook tegenaan dat ik weinig wintertruien had, of ze waren redelijk oud, zodat ik er wel op was uitgekeken. Toen heb ik me verschillende truien gebreid. Helaas heb ik twee daarvan recentelijk heel erg dom in de was verprutst. 1 gewoon te heet in de machine, En de tweede wel netjes met de hand gewassen, maar samen met een wollen trui van Fouchienus, met als gevolg een blauwe vlek op mijn licht bruine trui. Balen natuurlijk.

At te moment I am crafting several different things. As a result I could really make any pictures the past 14 days, but no new blogs is getting so very dull. The first thing I am doing is knitting a new cardigan. A few winters ago I had the same problem. Hardly any warm sweaters in my closet. Or the ones I had were older and I got bored with them. I knitted several sweaters back then, but unfortunately I had laundry accidents with two of them. So very, very stupid.

Dit is een beetje een wazige foto van het achterpand. Dit wordt gebreid in gerstekorrel steek met een mooi garen van Lana Grossa, Cinque. Deze kleur verloopt tussen turquoise en donkerblauw. Ik ben nu met het achterpand bijna bij de armsgaten. Het breien gaat niet zo heel snel, die gerstekorrel daar moet je toch net even meer aandacht bij hebben. Met de blik op de tv is het risico toch aanwezig dat het mis gaat. 

This is a bit blurry picture of the backside of the cardigan. I do not know what this stitch is called in English. It's knit one, purl one and the same at the back. The knitting doesn't go to fast can't stitch mindless infront of the tv. 

Dit is de Rozen à la Nel quilt, deze heb ik laatst gedubbeld met behulp van lijmspray en natuurlijk ook met behulp van Lotje LOL

This is Rozen à la Nel, I sandwiched this one with the help op sprayglue. And off course with assistance of Lotje. 

Op de vloer helemaal in gespoten

Zo lag het geheel  op de vloer. Rondom heb ik allemaal kranten gelegd tegen de lijm. De poezen en hond had ik voor de veiligheid toch maar in de gang gedaan. 

It was on the floor like this. I used papers to protect the floor from the glue. The cats and dog were in the hallway to be save. 

Nu ben ik tussendoor steeds ook een paar draadjes aan het quilten. 

Now I am quilting this one a few threads at a time. 

In de ring voor het handquilten

De volgende foto van deze quilt zal ik pas gaan maken als het een affo is. 

Reacties

afbeelding van Adrie Jansen

Adrie Jansen (niet gecontroleerd)

Wat wordt die mooi Dineke!
Ik heb ook nog (gesneden) stofjes liggen voor zo'n zelfde ontwerp, maar dan in beige/bruin tinten. ooit gekocht van iemand die er mee stopte en eigenlijk nog maar weinig mee gedaan :-(
Wordt nu dus tijd dat ik er eens iets mee doe, maar....er zijn nog zoveel projektjes waar ik iets mee wil....!
groetjes,Adrie

Facebook-reactieblok