Koud!!!!

Ondanks dat het quilten van de rozenquilt erg lekker gaat, heb ik vandaag toch maar een heel ander project opgediept. Vorig jaar rond deze tijd was ik begonnen met het breien van een sjaal uit een Mutsen en sjaal special die toen in de winkel lag. Later in het seizoen was het echter niet meer zo koud en ik zat te knoeien op een rondbreinaald. De sjaal belandde in mijn naaikamer, zo ook het tijdschrift. Nu heb ik echter al weer een cm of 10 erbij gebreid.

achterkant sjaal

Dit is de achterkant van de sjaal. Het gekleurde garen komt van de Zeeman, het grijze bolletje is Bravo van Sachenmayer. Dat laatste voelt lekker aan. Ik denk dat ik dat ook nog eens een keer voor een trui ga proberen. Eigenlijk vind ik acryl truien altijd wel lekker in het onderhoud. Helemaal na de beide in de was vernielde handgebreide truien van laatst. 

This is the backside of the skarf. I got the coloured yarn from a Zeemanshop. The grey yarn is Bravo from Sachenmayer. They both are acrylic. But the grey one feels much nicer, softer. I thing I am going to use that yarn to knit a sweater. 

De voorkant

Dit is de voorkant van de sjaal. Het was in eerste instantie even lastig om de steek door te krijgen. Ik zat voortdurend met de beschrijving op schoot en maar proberen te onthouden bij welke van de 4 pennen ik was gebleven. Vanmiddag had ik het na een herhaling of 10 eindelijk door. Kan ik nu gewoon meters gaan maken. 

This is the front. At first I found the stitch rather difficult and I knitted with the book on my lap, constantly trying to remember which of the four different needles I was doing. This afternoon I finally got  it after 10 repeats or so. Now I can just knit a few meters. 

Reacties

Facebook-reactieblok