Houses from scraps en een siggy

Al een paar weken heb ik de link naar het huisjes blog aan de zijkant van mijn blog staan. Her en der kon je op blogs lezen dat er al flink wat huisjes in voorbereiding waren in december, of zelfs al gemaakt. Hier was het er echter niet van gekomen. Het patroontje had ik al wel uitgeprint vorige week. Vanmiddag was het tijd vond ik om malletjes te gaan maken en ook het eerste blokje is genaaid. Heel lang getwijfeld hoe ik het zou doen, maar uiteindelijk toch besloten dat dit dan mijn met de hand project zal worden.

huisje nummer 1

Ik heb twee plastic zakken vol restjes mee naar beneden genomen. Eerlijk gezegd ben ik best verbaasd dat ik toch zoveel resten al heb. Het leuke aan deze blokjes is natuurlijk ook dat je genoeg hebt aan hele kleine stukjes. Ik denk dat ik morgen eens de zakken uit ga zoeken. Want de ene zak heb ik ook mee gehad naar de Sue Daley workshop en daar zitten ook best wel grote stukken stof in. 

Net voor nieuwjaar kreeg ik ook nog weer een onverwachte siggy toegestuurd van Lucia en ook nog een verzoekje voor een ruil op mijn computer. Na het huisjes blokje ben ik achter mijn naaimachine gekropen om weer een paar siggy blokjes te maken. Twee ervan zijn direct daarna in de brievenbus gegaan. Van Lucia kreeg ik deze:

siggy van lucia

Weer een leuke blauwe voor bij de verzameling. Binnenkort ga ik de stapel denk ik maar weer eens uitleggen. Mijn Designwall is voor de tigste keer van de muur gekomen ik zit nu nog te broeden op een methode om de boel beter op te hangen. 

Reacties

Facebook-reactieblok