Nog een laatste berichtje vandaag

Deze foto's ook nog maar even op mijn blog zetten. Voor ze weer achterhaald zijn, tenminste deze eerste. 

001tulpen18102010

Aan deze tulpen ben ik vorige week begonnen op de les. Op een 50x50 doek wat ik al anderhalf jaar geleden op mijn verjaardag kreeg van Lisette. Ik maak het naar voorbeeld van een schilderij wat ik al een hele tijd geleden op internet zag. Vorige week ging het schilderen alleen niet naar mijn zin. De kleuren werden net niet wat ik wilde en ik denk nu dat ik te snel wilde. Om vooral maar niet zo tegen dat grote witte vlak aan te kijken. Nu was het ook die tijd van de maand en dat betekent ook altijd meer pijn. Ik hoop dat het deze week beter gaat. Met minder pijn kan ik me toch beter concentreren. 

And finally a last post with paintings. I started this tulips last Monday. I got this 50 x 50 piece two years ago from Lisette on my birthday. And saw the tulip painting on the internet around the same time. Last week the painting did not go the way I wanted it. That time of the month meant to much pain to be able to concentrate well. I hope it will be better this week. 

001ganzenlisette18102010

Dit is het eerste schilderij wat Lisette heeft gemaakt. Ik vind het supermooi. En zelf is ze er ook erg blij mee. De kleuren komen hier op de foto niet helemaal goed uit. In het echt is het nog veel mooier. Ik weet natuurlijk allang dat Lisette kan tekenen. Vind het erg leuk om te zien dat ze er nu ook zoveel lol in heeft om er meer mee bezig te zijn. 

This is the painting Lisette has made during the classes the past few weeks. I love how it turned out and she loves it too. 

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok