Drukke week

De afgelopen week was een drukke week hier. Mijn schoonmoeder werd opgenomen in het ziekenhuis. Afgelopen woensdag kreeg ze een nieuwe knie. Inmiddels gaat het de goede kant op met het herstel, morgen komt ze waarschijnlijk al thuis. Tussendoor ben ik wel bezig geweest met allerlei projecten, maar foto's maken en vooral het bewerken op de grote computer en dan overzetten op de laptop bleef erbij. Maar dat bewerken is vanmorgen gelukt. 

005hartje03092010
Dit hartje heb ik geborduurd op de hartjes lap van Simone. Hij is bijna vol en ziet er in zijn geheel supermooi uit. Mijn hartje heb ik gemaakt met een oude verloop kleur van DMC,nr 75. Deze verloopt heel geleidelijk tussen donker en felrood. Ik vond het leuk om te maken. Mijn naam moest ik natuurlijk eerst even als voorbeeldje maken, dat heb ik gedaan met pcstitch. Leuk om mee bezig te zijn en ik ben zeker van plan om de komende tijd een merklap voor mezelf te ontwerpen. Dat heb ik al zo lang voor me uit geschoven. 

Ik heb nog meer foto's, maar ze komen in een volgend bericht. Dacht dat ik die ook op mij memorystick had gezet, maar ik kan ze nu even niet vinden. Een computerwizard zal ik wel nooit worden. 

I had a busy week last week. My mother in law had to go to the hospital last Wednesday to get a new knee. She is doing o.k. now. And can  come home tomorrow. I did work some projects but didn'tcome around to editing and copying from camera to big computer to stick etc. I thought I managed that this morning but the only picture I can find at the moment is this one. I stitched this heart last Friday on a RR for Simone. It was made with an old variegated DMC colour nr. 75. I had to draw my name out first and I did that on my computer with pcstitch. It was fun to do and I decided I want to do more with that program. I think I will finally design my own sampler in the fall. 

Wordpress category: 

Reacties