Nieuw Siggy blokjes

Vorige week vond ik bij het opschonen een siggy verzoekje in mijn Spam map. Toevallig was ik net bezig met het voorbereiden en maken van een stapeltje siggy blokjes. Ik merk dat ik meer ruimte in mijn hoofd heb om met verschillende dingen verder te gaan nu het megaborduurproject gedaan is. Ik heb een envelopje klaar gemaakt voor Ineke en gelijk om maar een paar dames op de lijst gemaild met een siggy verzoek. In totaal kon ik daarop 5 blokjes versturen en de eerste twee zijn hier ook weer binnen gekomen. 

062ineke01042011 

Zijn deze pinguins niet superschattig?

061marga01042011

En dan was er ook nog dit leuke leeuwen blokje. Heel erg bedankt dames. 

Last week while cleaning my spamfolder I found a siggy request by Ineke in there. I was sewing some new blocks already so I mailed one to Ineke right away. And sent out requests my self. On Tuesday I mailed 5 blocks out and yesterday I had these two in the mail. Aren't they cute. I love them both, thanks ladies. 

 

 

Wordpress category: 

Reacties

afbeelding van Groetjes Klaske

Ik kreeg van Aart het advies om, nadat de sneeuw gesmolten is de lapjes voorzichtig in plastic zakjes te doen en een dag op de verwarming te zetten.....(Door warmte hecht de verf beter zegt men) ik kon het een ochtend vol houden en heb toen gespoelt, met een goed resultaat!
Suuces ermee, mijn witte stof is helaas op, maar sneeuw ligt hier nog genoeg.

afbeelding van Marjolijn

Ik heb ook onderin een lapje gelegd. Toen alle sneeuw gesmolten was, inderdaad, de lapjes overgedaan in een plastic zakje en op een warme plaats wegzetten. Als je ook turquoise hebt gebruikt moet je het eigenlijk 72 uur laten staan, anders toch wel 2 dagen is het beste. Dan goed uitspoelen en daarna wassen op 60 graden in de wasmachine. De resultaten zijn heel verrassend! Succes.