Siggy

Nieuw Siggy blokjes

Vorige week vond ik bij het opschonen een siggy verzoekje in mijn Spam map. Toevallig was ik net bezig met het voorbereiden en maken van een stapeltje siggy blokjes. Ik merk dat ik meer ruimte in mijn hoofd heb om met verschillende dingen verder te gaan nu het megaborduurproject gedaan is. Ik heb een envelopje klaar gemaakt voor Ineke en gelijk om maar een paar dames op de lijst gemaild met een siggy verzoek. In totaal kon ik daarop 5 blokjes versturen en de eerste twee zijn hier ook weer binnen gekomen. 

Wordpress category: 

Lekker verwend

Afgelopen zaterdag vierde ik mijn 47ste verjaardag. Ik heb een leuke dag gehad met allerlei cadeautjes en ook nog een lekkere gevulde vlop met euro's. Zo kreeg ik van Fouchienus en Justin twee DVD boxen met afleveringen van Poirot, een pakketje met twee kleine schildersezeltjes met minidoeken en iets wat Justin geweldig vond, een brandweerman badeendje. Dat laatste als voorschot voor de badkamer verbouwing. Van mijn vriendin kreeg ik lekkere handcreme en badconfetti.

Wordpress category: 

Siggy

Vandaag kan in weer eens een foto laten zien van een siggy die ik heb ontvangen.

051inge12022010_2

Deze leuke siggy van Inge zat gisteren in mijn brieven bus. Bedankt Inge! Het ruilen ligt hier de laatste weken stil. Ik had geen stof meer voor de driehoekjes. Afgelopen zaterdag heb ik een leuke halve meter gekocht, daar kan ik weer heel wat blokjes uit maken. Dan komen er binnenkort weer meer blokjes langs hier.

Wordpress category: 

Siggies

Voor iedereen natuurlijk de allerbeste wensen nog voor het nieuwe jaar. Ik ben hier het jaar lekker rustig begonnen. De eerste siggy is al weer binnen en ik heb ook weer een paar kunnen versturen.

I want to wish every body all the best in the New Year. I started rather quietly. The first siggy came into my mail box and I did sent a few out.

049ciska29122009

Wordpress category: