30 uur Too Pooped

Zo ik ga gewoon maar weer beginnen met update foto's om de 10 uur zoals ik eerder altijd deed. Ik ben lekker bezig met quilten, maar daar kan ik geen foto van laten zien. En ik ben verder gegaan met het borduren van Too Pooped. Lekker hoor, die mega kruisjes. Het is ook heel prettig om hier een beetje langer achter elkaar aan te borduren dan alleen tijdens het wachten op Justin. Alleen al heerlijk om lekker relaxed te zitten borduren ook i.p.v. op zo'n ongemakkelijke stoel in een rijtje. Met dan ook nog het patroon balancerend op je knie. Ik ben vrij klein dus kon op die standaard stoelen niet echt goed met mijn voeten bij de vloer. 

006toopooped30uur25032011

Ik ben nu al aan het borduren met de bovenste helft van dit rechterpatroonblad. Straks ga ik lekker op de bank zitten en vanavond heerlijk verder werken. 

I plan to make 10 hour update pictures of my stitching again. I have always liked that. And with a project like this one can see good progress in 10 hours. I am happily stitching Too Pooped again. Mega stitching this is now. But it is such fun. And it is great I can stitch for longer times instead of just the Wednesday afternoon hour waiting for Justin. Also great to sit in a comfortable chair, the waiting room chairs were awfull to sit and balance the pattern on one knee. 

I

 

Wordpress category: 

Reacties