Borduren aan Mild Menagerie

Tussen de bedrijven door ben ik weer bezig met het borduren aan Mild Menagerie. Ik vind het weer helemaal leuk om eraan te werken. Merk toch dat ik het fijn vind om afwisseling in de werken te hebben. De afgelopen dagen ging het als een speer en ik kon vanmorgen dan ook een foto maken na 80 uur borduren in totaal.

mild menagerie 80 uur

Het snuitje van de Siamees komt nu ook al te voorschijn. Het gaat lekker, daarom werk ik de komende dagen nog lekker even verder aan deze. 

Lotje onder quilt

Dit is Lotje haar allerfijnste gebruik van een quilt. Door de flits wordt haar donkere holletje nu helemaal verlicht, maar ze lag er weer heerlijk onder gekropen. Even nadat ik deze foto had genomen lag Guus aan de rechterkant naast haar. Die vindt het veel prettiger om op een quilt te liggen. 's Avonds zit ik dan ook regelmatig op de bank met Lotje op mijn onderbenen, onder een quilt en Guus ligt dan op mijn boven benen op de quilt. En dat terwijl Guus dan eigenlijk ook liever op mijn onderbenen ligt. Dat kan soms een probleem geven als Lotje als eerste ligt en Guus heeft niet door dat die bobbel op mijn benen Lotje is. Gelukkig is het geen zomer, een kras meer of minder op de benen maakt nu niet zoveel uit. 

Reacties