Borduur update

De poezen van Mild Menagerie liggen even weer in de kast. Ik bereikte de 90 uur grens en in eerste instantie twijfelde ik wat ik zou doen, doorgaan met de poezen of toch weer even afwisselen. Wat hielp bij beslissen was dat ik op een borduurblog, weet zo niet meer bij wie, een pas gestart borduurwerkje zag van Francien's katten. Dat herinnerde mij er aan dat ik vorig jaar zomer ook verschillende van die pakketjes heb gekocht op de markt in Veendam.

Mild Menagerie 90 uur

Dit zijn de poezen nu. De afgelopen 10 uur ben ik lekker opgeschoten met de siamees. Ook deze heeft weer zo'n mooie poezenblik in zijn ogen. De ogen zijn nog niet helemaal klaar trouwens. Er moet nog een wit "lichtje" in alleen bestaan die uit 5 of zeskruisjes die allemaal met een andere lichte kleur gemaakt worden. Daarom vond ik het handiger om eerst even het bruin boven de ogen ook te borduren, dan heb ik wat meer ruimte om de draadjes af te hechten. 

een begin van Charles, Zipper and Tulips

Dit heb ik vrijdagavond geborduurd. Inmiddels ben ik al een stukje verder. Vergeleken met het borduren op de zwarte stof is die echt een verademing. Toch wel veel duidelijker om te zien. 

Reacties