Vest

Het warme weekend hebben we overleefd. Niet dat ik het idee heb dat het vandaag koeler is trouwens. Zaterdagmiddag ben ik begonnen om een kaartje te borduren en gistermorgen heb ik het afgemaakt en op de bus gegooid. Een foto moet nog even wachten tot na de verjaardag. Voor de rest ben ik lekker verder gegaan met breien aan mijn vest. Dat is alleen maar rechte steken breien, heerlijk simpel met dit weer. En op de rondbreinaald, breiend op de Duitse manier lukt het met een minimum aan beweging LOL.

Voorpand vest

Hier een foto van vrijdagmorgen. Het is nu beter te zien hoe het in elkaar steekt. Rechts zijn er steken bij opgezet voor de mouwen en die heb ik inmiddels afgemaakt. De steken van de zijnaad staan op een hulp draad. Hier wordt later verder gebreid voor het achterpand. 

Gisteren heb ik het breien afgewisseld met lezen. Eigenlijk hadden we vrijdag naar de bieb gemoeten, want alle boeken zijn uit, maar het was ons te warm. Ook al omdat het in de bibliotheek sowieso al warm is. Fouchienus was in onze eigen boekenkast gedoken voor een Agatha Christie. En ik het Noord en Zuid van John Jakes weer eens gepakt. De TV serie vond ik vroeger heel mooi. En de boeken ook. Het is zeker al wel weer 15 jaar geleden dat ik ze voor het laatst las, kan wel weer een keer in de herhaling.