Koud!!!

Wat doet een mens als het op een zaterdag eind maart zo verschrikkelijk koud is dat je echt nog niks in de tuin kan doen. Alhoewel dat natuurlijk eigenlijk heel nodig zou moeten. In andere jaren heb ik allang planten gesnoeid, buxus geknipt enz. enz. Ach als quilter ga je gewoon lekker naar een quiltwinkel. Zo zijn wij deze middag naar Nieuw Buinen gereden naar de Naaidoos. Genoten van de tentoonstelling van de quilts van Henk van Kooten en ook aankopen gedaan natuurlijk.

stoffen

Kijk eens wat voor kapitaaltje hier ligt. Met deze stoffen kan ik dan ook met drie projecten goed vooruit. De lichte stof met de roosjes is voor de rozen sampler. Dit worden de blokken tussen de gepatchte blokken in. De blauwe rode en gele stof komt rondom de kippenblokken. Vier blokken in elke kleur. De groene stof wordt dan voor de buitenste rand en de bies.

En dan nog de 4 fat quarters aan de rechterkant, die zijn voor een nieuw project. Op 2 mei a.s. gaan we ons quiltseizoen met de quiltgroep afsluiten met een hele dag samen quilten. Daarbij gaan we werken aan een mysterie project. 

stoffen mysterie

De stoffen met de veren en ook die met de bloemen heb al heel lang in huis, alleen nog steeds geen geschikt project ervoor gevonden. Nu had ik bedacht dat ik die stoffen graag voor de mysterie wil gaan gebruiken en daar moesten dus nog wat andere stoffen bij. Dit vind ik een zeer leuke combinatie en ik ben heel benieuwd wat het geheel gaat worden. 

Reacties