Tulpen

Op maandagavond hadden we weer een schilderles. Ik ben nog steeds bezig met de tulpen. Volgens mij nu de vierde les. Ze worden nu steeds meer naar mijn zin. Ook wel omdat ik het idee los heb gelaten dat ik "snel"moet. Na de eerste keer was ik helemaal niet tevreden. Ik wilde denk ik te vlug om toch vooral dat grote witte vlak maar wat gekleurd te krijgen. Vanaf de tweede avond dat  ik er mee bezig was, ging het een stuk beter. 

004tulpen25102010

Dit was de foto die ik heb gemaakt na die tweede avond. Ik dacht dat ik ook nog 1 had gemaakt na de vorige week maar die kan ik in ieder geval nergens vinden. 

Na gisteravond ziet het geheel er zo uit.

005tulpen8112010

De grote tulpen vooraan zijn nog niks veranderd sinds de eerste keer. Gisteravond ben ik vooral bezig geweest met de donkere rechtsboven en met de licht groene. Misschien dat ik deze week hier thuis nog bezig ga. Moet het wel een beetje lichter worden hier in huis. 

Monday evening had another painting class. I really enjoyed working on the tulips again. Trying to figure out how the original painting was done is fun and I learn a lot from it. In totally I worked 4 lessons on it. The big blue tulips in the front haven't changed since the first time, but I will get to them eventually. Maybe I will paint at home this week, but to do that it needs to get a little lighter in the air. 

  

Wordpress category: 

Reacties

Facebook-reactieblok