Driehoeken en blogaanpassingen

Mijn webdesigner had opeens deze week zin om het uiterlijk van mijn blog aan te passen. Zelf vind ik dit leuk geworden, het ziet er nu een stuk gezelliger uit. In principe moet ik zelf foto's toe kunnen voegen aan de diavoorstelling. Dat schijnt niet zo moeilijk te zijn. Voorlopig laat ik deze fotootjes even staan. Afgelopen donderdag hadden we de eerste bijeenkomst van de Lappenkrans van dit jaar. De eerste dagen van de week had ik daarom druk gewerkt aan de crazydriehoeken, zodat ik ze donderdag in kon leveren.

Diverse dames hebben ook hun driehoeken al af

De rode en rood/paarse blokken op de voorgrond zijn van mij. Het is de bedoeling dat iedereen acht stuks maakt. Ik vond het leuk om even een foto te maken van verschillend gekleurde blokken te samen. De volgende maand kan ik vast de volgende etappe weer op de foto zetten. Deze maand heb ik verder geen huiswerk mee, de andere dames zijn nog druk met hun tas. Ik kan lekker bezig met mijn eigen projecten. Lekker prutsen aan de huisjes, maar ook wat variahex blokken. 

De afgelopen week heb ik nog twee siggy blokken mogen ruilen. Van Arianne lag dit blok in de bus.

siggy Arianne

En deze kreeg ik van Jeanneke uit Dokkum.

Siggy Jeanneke

Beide dames wil ik heel erg bedanken voor deze leuke siggy blokjes bij mijn groeiende verzameling. 

En dan tot slot nog even een leuke foto van Mischa samen met Lotje. Normaliter zijn dat niet echt de grootste vrienden. Mischa en Guus, dat is echt twee handen op een buik. Maar dat witte brutale mormeltje daar heeft Mischa nu hij al wat ouder wordt  niet echt veel mee. Vandaar dat ik heel erg verrast was toen ik dit zag deze week. 

Mischa en Lotje

Mischa in zijn mand, waar Lotje bij in is gekropen. Sinds vorige week heeft Mischa een nieuw kussen in zijn mand liggen. Dat vond hij eerst helemaal niet leuk, die oude deken was natuurlijk veel lekkerder. Na een paar keer in de mand sturen is het gelukkig wel weer zijn eigen mandje geworden. En nu vind ook die kleine poes het wel een lekker kussentje LOL Volgens mij denkt Mischa hier, ach laat haar maar, zolang ze maar niet bij mij eten zit. 

Reacties

afbeelding van Shirley

Het ziet er leuk uit op je blog, lekker opgepimpt :-) Katten kunnen milder worden als ze ouder worden, misschien is dat met die van jullie nu gaande. Mooie crazyblokken, dat gaat een vrolijke quilt worden! Ik zit nu weer terug bij weblog, zie dat het in je linke lijstje nog niet staat (ben toch ijdel) Handig dat je bij jouw lijst met links erbij krijgt van nieuwe berichten, dat zit er bij weblog nog niet bij, maar wie weet, ooit...

Facebook-reactieblok