Even weer borduren

Na een paar dagen alleen maar quilten, heb ik toch ook het borduren weer opgepakt. Eind vorige week werd ik weer voor de zoveelste keer verkouden en dan leidt het borduren me net even wat meer af. Van de poezen hoefde ik ook nog maar een klein stukje. Het hoofd van de tweede poes is grotendeels geborduurd tijdens de F1 race van zondagmorgen. Zat ik toch al voor 9 uur in de morgen te prikken. Door de race live te kijken hoefde de radio niet de hele morgen uit te blijven en zo konden we in de middag nog even naar de Lentemarkt bij de Heemtuin. Liepen we daar vorig jaar in een heerlijk zonnetje. Nu was het echt super koud, met ook nog een koude noordenwind. We hebben twee fuchsia's gekocht, heel mooi wit met roze. Die zie je niet snel bij het tuincentrum. Ben helaas vergeten om de naam van de plant even op een papier te schrijven. De tweede aankoop was een zakje zaad. Een aparte kleur stokrozen. We zijn heel benieuwd hoe die eruit zal zien volgend jaar.

Poezen

Dit zijn de poezen geworden. Een leuk klein werkje tussen door. Ik ben er 18 uur meebezig geweest. Tussendoor ook veel quiltwerk gedaan, vandaar dat het toch meer dan een maand duurde voor deze af was. 

En ik kan ook al een foto laten zien van het werk waar ik nu weer mee verder ben gegaan. Noah's Ark. Sinds maandag is er weer een vakje met dieren bij gekomen. 

de varkentjes

Zo lijken ze heel erg groot, maar ik ben ze aan het borduren over 1 draadje op jobelan met 11 draadjes per cm. Gelukkig ging dat nu weer een stuk beter dan in december vorig jaar. Zo kun je toch merken dat het licht nu weer een heel stuk beter is overdag. Straks ga ik nog weer even verder met de volgende dieren. 

het hok wordt schoongemaakt

Maandagavond kwam Justin opeens de kamer in met de mededeling dat er 6 kippen op de keukenvloer zaten. Ik schrok eerst even, maar het viel mee. Fouchienus was het hok van de kuikens aan het schoonmaken. Daarom zaten ze even met zijn allen op een krant onder het bovendeel van het konijnenhok. Wat een verschil al weer he. En jammergenoeg zijn 3 van de 6 haantjes. 

Reacties