Borduren en boeken

Het enige borduurwerk waar ik vorige week aan heb gewerkt was het vloerkleedje voor in het mini kamertje. Dat is dan ook lekker opgeschoten. Nu is het natuurlijk wel een heel erg fijn/klein werkje, vandaar dat ik deze week afwissel met de poezen van Mild Menagerie. Die lagen sinds begin maart in de kast en met het betere daglicht in deze tijd van het jaar moet ik daar wel van profiteren.

vloerkleedje

Zo ver ben ik. Het borduren van de hartjes wissel ik af met het borduren van de achtergrond. 

Mildmenagerie

En hier zijn de poezen. Zondag tijdens de F1 race ben ik begonnen aan de rechterkant van de kop van de siamees. Nu ga ik eerst weer een stukje verder aan de linkerkant. Zo hoef ik niet te veel te schuiven met de ring en het patroonpapier op mijn magneetbord. 

boeken

Nog een laatste foto van twee boeken die ik zaterdag heb gekocht. Het boek met de breitechnieken heb ik al een paar keer geleend van de bibliotheek, omdat hierin goede tips staan voor het zelf ontwerpen van panden en mouwen. Dit is ook het boek wat ik heb gebruikt om de mouwen van mijn blauwe vest de maken, nadat ik het patroon was kwijtgeraakt. Ook het haakboek staat vol met handige dingetjes, voor beginners, maar zeker ook als je meer ervaren bent. 

Reacties