Foto's van het quiltfestival

Net ben ik een hele tijd bezig geweest om al mijn foto's van het quiltfestival in mijn webshots album te zetten. Nu kijken of ik hier een link kan krijgen naar dat album.

Webshots album quiltfestival

Ik hoop dat deze link werk. De ander opties om hier gelijk een slideshow te krijgen, dat lukt me niet. Ook Fouchienus heeft nog foto's gemaakt. Ik zal ook even een link geven naar de foto's op zijn fotoblog. Klik hier

Intussen ben ik rustig bezig met het borduren aan de poezen. Ik denk dat ik morgen wel weer een nieuwe foto van de vorderingen kan maken. Eigenlijk was ik van plan om te beginnen met de kippenblokken voor Fouchienus. Ik had gistermorgen de patroondelen al aan elkaar geplakt. Pakte het pakketje stofjes om het eerste blok op de achtergrondstof te tekenen. Maar bij het losmaken van de stofjes zag ik gelijk dat deze fat eights niet groot genoeg zouden zijn. Even fout gerekend met het omrekenen. Balen natuurlijk, juist omdat we zaterdag in Warffum zoveel stands van winkeltjes hebben gezien waar ik naar stof had kunnen kijken. Nu moet ik het beginnen wel weer uitstellen. De gekleurde lapjes heb ik gisteren nog wel gewassen. Ik ga maar geen risico lopen met het ook op doorlopen van de felle kleurtjes op een ecru achtergrond. 

Reacties