Cupcakes en poezen

Zo Justin en ik zijn weer lekker thuis na ons bezoek aan de anesthesist in het Medisch Centrum Leeuwarden. De komende maanden is het wat dat ziekenhuis betreft nu wachten op een oproep. Gelukkig lukt het me weer om foto's te bewerken zodat ik bij dit blogje weer wat foto's kan laten zien. Dat is toch een stuk leuker. Het fotobewerkingsprogramma hield er opeens mee op. Nu had Fouchienus hem weer opnieuw geïnstalleerd, alleen wilde het niet lukken om foto's te verkleinen. Daarvoor moest 1 standaard instelling gewijzigd worden. Ik wist alleen niet hoe. Nu is het weer gefikst en kan ik deze foto laten zien. Mijn verjaardagscadeau van Lisette en Erik met daarin de derde serie cupcakes die ik gisteren erin heb gebakken.

cupcakes

Denk niet dat ze helemaal verbrand zijn, want het zijn chocolade cakejes. En ze smaken heerlijk. De eerste keer had ik ze 5 minuten laten bakken, die waren vrij klein gebleven. Deze hebben een kleine 7 minuten gebakken. Komend weekend nog maar eens wat gewone bakken. 

De poezen in het onderwerp van dit blogje slaat op mijn geborduurd viertal. Ik heb er deze week weer fijn aan gewerkt en ook de vierde poes schiet nu op. 

mild menagerie 110 uur

In totaal heb ik nu 110 uur aan dit werk geborduurd. Van deze grijze poes begint het snuitje nu te voorschijn te komen. Ik blijf het toch altijd leuker vinden als je iets in het geborduurde begint te herkennen. Die grote grijze vlek van eerst, dat werkt maar saai. Vooral ook omdat er hier eerst best wel een groot grijs stuk in 1 kleur geborduurd werd. 

Reacties